schrijnwerker

Over ons

Bent u op zoek naar een schrijnwerker in Vlaanderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij stelen ons graag even aan u voor. Wij zijn een netwerk van schrijnwerkers en zitten door heel Vlaanderen. Ook bij u in de buurt! Het voordeel van ons netwerk is dat u zelf meerdere schrijnwerkers kunt vergelijken. Als u ons contactformulier invult krijgt u namelijk niet één, maar meerdere offertes toegestuurd. Doordat u zelf de mogelijkheid heeft om te vergelijken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt!

Vakkennis

Als u een schrijnwerker wilt inhuren dan wilt u natuurlijk iemand met voldoende ervaring en kennis. Iedere schrijnwerkerij dat is aangesloten bij ons netwerk is geselecteerd op prijs en kwaliteit. Zo kunnen wij u de beste schrijnwerkers garanderen! Daarbij bepaalt u zelf wat u belangrijk vindt bij een schrijnwerker. Wilt u iemand die hoog aangeschreven staat of juist iemand die morgen nog kan beginnen? Zo weet u zeker dat u een schrijnwerker kiest die het best bij uw situatie past!

Wat doen wij?

De schrijnwerkers uit ons netwerk zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschrijnwerk. U kunt met al uw houtwerk bij ons terecht. In overleg creëren wij een tuinset waar u het hele jaar van kan genieten. Wilt een kast plaatsen in een lege hoek, maar kunt u niets in de winkels vinden? Wij maken uw kast op maat. Zo verliest u niet onnodig veel ruimte. Ook de grotere schrijnwerken worden uitgevoerd door de schrijnwerkers uit ons netwerk. Zoals het op maat maken van een dakkapel, trappen of juist een veranda.

schrijnwerker offerte

Vergelijken & besparen

Wij willen er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt voor de scherpste prijzen. Daarom wordt elke schrijnwerker uit ons netwerk geselecteerd op prijs en kwaliteit. Maar omdat u zelf ook de mogelijkheid hebt de verschillende schrijnwerkers te vergelijken, bepaalt u zelf hoeveel u wilt betalen en bent u verzekerd van de beste prijs! Kiest u liever voor de schrijnwerker met de laagste prijs, de schrijnwerkerij met het beste materiaal of juist het bedrijf dat als eerste uw klus geklaard kan hebben?

offertes vergelijken

Tips bij vergelijken

Omdat u zelf de schrijnwerkers vergelijkt, bent u verzekerd van de beste prijs. Maar waar moet u nu op letten bij het vergelijken? Lees in ieder geval de omschrijving van de offertes goed door en let op het eindbedrag. Wat zit hier wel en wat niet bij inbegrepen? Het materiaal dat gebruikt wordt bepaalt ook voor een groot deel de kosten. Indien u een vraag heeft over één van de toegestuurde offertes dan kan u hiervoor het beste contact opnemen met het bedrijf in kwestie.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Ik wilde houten tuinmeubels en was op zoek naar een schrijnwerker om deze op maat te maken. Uit de 5 offertes die ik kreeg toegestuurd koos ik het bedrijf dat al bekend was onder mijn vrienden. Zij luisterden naar mijn wensen en hebben een tuinset ontwerpen die precies bij me past!’’
C. Dekker
‘’Ik wilde graag een ingebouwde kledingkast voor onder een schuine muur. Nadat ik de offertes had aangevraagd kreeg ik al snel contact met schrijnwerkers uit de buurt. Het bedrijf dat ik uiteindelijk gekozen heb heeft in een korte tijd de kast gebouwd die ik voor ogen had!’’
T. de Graaf

Wilt u zich als schrijnwerker aansluiten bij ons netwerk?

Kijk voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.