Ramen

Vergelijk offertes van schrijnwerkers en bespaar tot 40% op de kosten van de klus!

Kosteloos offertes aanvragen

Ramen

Iedere woning heeft ze: ramen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waarbij ieder zijn voor- en nadelen heeft. Onze schrijnwerker helpt u met het plaatsen of herstellen hiervan. Ook geeft onze schrijnwerker advies over de materialen en geven wij graag antwoord op andere vragen die u heeft als het gaat om ramen. Wij sturen een schrijnwerker uit uw buurt naar u toe om uw ramen in perfecte staat te krijgen of om nieuwe te plaatsen. Neem daarom contact met ons op en ontvang diverse offertes, waarbij wij u de beste service voor de beste prijs bieden!

Ramen

Soorten ramen

Er zijn verschillende soorten ramen. Zo zijn er onder andere de materialen aluminium, PVC en houten. Alle drie hebben voor- en nadelen. Zo kiezen veel mensen voor PVC, omdat deze laag in prijs is en goede isolatiewaarden heeft. Een aluminium kozijn is onder andere in gerecyclede vorm verkrijgbaar, een milieubewuste keuze. De keuze voor een houten kozijn maken mensen vooral doordat deze een stijlvolle uitstraling heeft. Daarnaast is hout een veelzijdig materiaal. Onze schrijnwerker informeert u goed over ramen en deuren.

Houten

Mensen kiezen voor een houten raamkozijn vanwege de uitstraling en de veelzijdigheid van het materiaal. Houten ramen geven vaak een natuurlijke uitstraling, waar veel mensen van houden. Daarnaast is hout makkelijk om zelf te onderhouden. Onderhouden doet u door het hout te oliƫn of te schilderen. Hierdoor is het ook makkelijk om het een andere kleur te geven, deze kunt u gewoon schilderen. Om een houten kozijn te laten vervangen of herstellen door onze schrijnwerker, neemt u contact met ons op door een offerte aan te vragen.

Houtrot

Heeft u last van houtrot? Als u er op tijd bij bent, herstellen wij voor u uw houten ramen. In het geval er al te veel houtrot in zit, vervangen wij deze voor u. Als u problemen heeft met houtrot sturen wij een schrijnwerker naar u toe die uw houtrot problemen oplost. Zo heeft u er geen werk van en hoeft u zich er niet druk om te maken. Onze schrijnwerker lost uw problemen met houtrot op tegen de laagst mogelijke prijs en zorgt voor een snelle service.

PVC

Raamkozijnen van PVC zijn van kunststof en het populairste. Dit komt vooral door de lage prijs en de hoge isolatiewaarden. Daarnaast staat PVC bekend om zijn lange levensduur. Ook vraagt dit materiaal om weinig onderhoud, alleen een vochtig doekje is genoeg om dit te reinigen. PVC past vaak goed bij een modern huis, aangezien dit ook een moderne uitstraling heeft. Wilt u graag ramen van PVC laten plaatsen door onze schrijnwerker? Vraag dan nu een offerte bij ons aan!

Ramen plaatsen

Stalen

Naast houten, aluminium en raamkozijnen van PVC is er ook de keuze uit stalen ramen. Dit geeft een unieke uitstraling aan uw huis en staat bekend om het duurzame en krachtige karakter. Over het algemeen zijn de andere varianten meer bekend, waardoor er minder vraag is naar een stalen kozijn. Hierdoor zijn er minder schrijnwerkers die verstand hebben van stalen ramen en zijn deze vaak duurder. Wij hebben een schrijnwerker die verstand heeft van en ervaring met kozijnen en u de service biedt tegen de laagst mogelijke prijs.

Hardhouten

Op het gebied van houten raamkozijnen is er de keuze uit meerdere soorten hout. Onze schrijnwerker kan u vertellen welke voor- en nadelen de verschillende houtsoorten hebben. Hierdoor kunt u een overwogen beslissing maken over welke houten variant u wilt gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld de keuze voor een hardhouten variant, wat vooral geschikt is voor buiten. Dit maakt een hardhouten variant ideaal voor ramen. Wilt u meer weten over hardhouten en de verdere houtsoorten, neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Aluminium

Als u een milieubewuste keuze wilt maken, dan is gerecycled aluminium perfect voor u. Minder milieubewust is nieuw aluminium. Beide zijn duurder dan bijvoorbeeld PVC of hout, maar met aluminium krijgt u zeker waar voor uw geld. Aluminium ramen zorgen voor stevigheid, een goede isolatie en minder onderhoud. Als u op zoek bent naar een materiaal die zo goed als onderhoudsvrij is en sterk is, dan is aluminium wat u zoekt.

Onderhoud

Alle ramen hebben een andere manier van onderhoud nodig. Zo kunt u de houten kozijnen schilderen, maar bij PVC en aluminium kan dit bijvoorbeeld niet, tenzij er gewerkt wordt met een bepaalde verf. Schilders zijn daarom vaak ook geen fan van PVC en aluminium, dit is een materiaal wat zich niet graag laat schilderen. Daarentegen vragen de varianten van aluminium en PVC om weinig onderhoud, vaak is het al voldoende om deze af te nemen met een vochtig doekje.

ramen prijzen
Offertes aanvragen

Prijzen

Als u denkt aan het vervangen of herstellen van uw houten ramen, sturen wij u een schrijnwerker die u helpt met de beste service tegen de beste prijzen. De prijzen verschillen, het hangt namelijk onder andere af van welk materiaal u kiest. Zo zullen prijzen lager uitvallen als u kiest voor een houten kozijn, maar juist hoger in het geval van PVC. Onze schrijnwerker stemt alles met u af, zodat het voldoet aan uw wensen, binnen uw budget.

Vrijblijvende offertes

Wilt u houten ramen laten plaatsen of zijn deze juist toe aan een renovatie? Of wilt u uw houten kozijn vervangen door aluminium? Elke klus met betrekking tot ramen voert onze schrijnwerker voor u uit. Een schrijnwerker geeft u advies over de diverse materialen, zoals aluminium en PVC, en neemt met u uw wensen voor de klus door. Wij plaatsen en herstellen uw ramen voor u, zodat u er geen werk aan heeft en kan genieten van een mooi eindresultaat. Neem contact met ons op en onze schrijnwerker haalt het werk uit uw handen. Vraag nu vrijblijvende meerdere offertes aan!