Trappen

Vergelijk offertes van schrijnwerkers en bespaar tot 40% op de kosten van de klus!

Kosteloos offertes aanvragen

Trappen

Een onmisbaar onderdeel van woningen met meerdere verdiepingen, zijn trappen. Hiermee komt u naar boven of naar beneden. Buiten dat een trap een functie heeft in een woning, komen er steeds meer varianten op de markt die niet alleen functioneel zijn, maar ook bij het interieur passen. Er zijn diverse materialen beschikbaar voor trappen, waaronder hout. Met een houten trap kunt u alle kanten op, de basis van hout om deze te bekleden met een ander materiaal zoals stof, of juist een trap van hout om te schilderen in verschillende kleuren. Er is van alles mogelijk. Wij helpen u graag verder als het gaat om houten trappen door u in contact te brengen met een schrijnwerker.

houten trappen

Houten trap

Eén van de meest gebruikte materialen voor trappen is hout. Met hout kunt u alle kanten op, het is makkelijk om de kleur te veranderen door deze te schilderen of te lakken en het is mogelijk om te kiezen voor trapbekleding. Een houten trap is makkelijk in onderhoud en gaat jarenlang mee. Bovendien zorgen trappen van hout voor een authentieke, warme sfeer welke met ander materiaal voor trappen niet na te bootsen is. Daarnaast is een houten trap zomaar geplaatst door een ervaren schrijnwerker. In principe kost het niet veel tijd om trappen van hout te maken en plaatsen, in tegenstelling tot andere materialen voor trappen.

Trap van hout

Zoldertrap

Een zoldertrap is veelal van hout gemaakt, doordat er vaak varianten worden gemaakt die naar boven geklapt kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om de zoldertrap uit de weg te houden, aangezien veel mensen de zolder alleen gebruiken voor opslag. Wanneer u een vaste trap wilt, is het ook zeker mogelijk om deze van hout te laten maken en plaatsen door een schrijnwerker. Uiteraard is een nieuwe houten zoldertrap die u naar boven kunt klappen ook altijd een mogelijkheid. Het is maar net wat u wilt en waar u de houten zoldertrap voor wilt gebruiken. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een zoldertrap van hout helpen wij u graag verder.

Traprenovatie

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het mooi houden van uw trap. Het is belangrijk dat u een houten trap regelmatig schoonmaakt en eventueel schuurt en opnieuw verft. Als u een nieuwe trap van hout wilt of wanneer er veel beschadigingen zijn, laat u traprenovatie uitvoeren door een schrijnwerker. Traprenovatie valt onder binnenschrijnwerk, een professionele schrijnwerker voert de traprenovatie of andere schrijnwerken graag voor u uit. Traprenovatie bij houten trappen kan inhouden dat de schrijnwerker opnieuw de houten trappen schuurt en schildert, dat hij eventueel nieuwe plaatst, of dat hij trapbekleding plaatst. Het binnenschrijnwerk dat uitgevoerd moet worden hangt van uw wensen af.

Trap op maat laten maken

Voor schrijnwerken zoals het op maat laten maken van eiken houten trappen laat u uitvoeren door een professionele schrijnwerker. Hij heeft veel ervaring met binnenschrijnwerk zoals het op maat maken van houten trappen. De vakman komt bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden met u door te spreken voor het op maat laten maken van uw trap van eiken hout. Bedenk van tevoren ongeveer wat u wilt en wat uw budget is, zodat u geen onhaalbare verwachtingen krijgt. De vakman stelt met u de afspraken af en gaat aan het werk met het op maat maken en ander binnenschrijnwerk, wanneer u dit wenst. Wij brengen u graag in contact met een specialist om u verder te helpen.

trappen
Offertes aanvragen

Prijzen

Het laten uitvoeren van schrijnwerken, waaronder binnenschrijnwerk, kost natuurlijk geld. De precieze prijzen voor schrijnwerken hangen altijd van meerdere zaken af. Gaat het om binnenschrijnwerk zoals het maken en plaatsen van een trap van eiken hout, wel of niet op maat of traprenovatie? Een professionele schrijnwerker komt bij u langs om de situatie te bekijken, waarna hij u meer kan vertellen over de uiteindelijke prijzen. Stel daarom van tevoren een budget vast, zodat de vakman weet waar hij rekening mee moet houden en u precies kan vertellen wat de mogelijkheden zijn voor een trap van eiken hout of andere schrijnwerken met bijvoorbeeld deuren of ramen.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een houten trappen, bijvoorbeeld het op maat laten maken of een variant van eiken, dan helpen wij u graag verder. Door ons netwerk van vakmannen kunnen wij u in contact brengen met een vakman die voor u aan het werk gaat met het maken, plaatsen of renoveren van eiken houten trappen. Hij informeert u over de mogelijkheden binnen uw budget, geeft u advies over uw zoldertrap of andere schrijnwerken. Neem contact met ons op door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt van ons vrijblijvende offertes zodat u eenvoudig prijzen kunt vergelijken.