Binnenschrijnwerk

Vergelijk offertes van schrijnwerkers en bespaar tot 40% op de kosten van de klus!

Kosteloos offertes aanvragen

Binnenschrijnwerk

Is uw woning toe aan een opknapbeurt? Wilt u nieuwe schuifdeuren plaatsen, kasten vervangen, of misschien wel uw hele keuken renoveren? Het kan natuurlijk zijn dat u het zelf niet ziet zitten om aan de slag te gaan, maar gelukkig kan een schrijnwerker dit allemaal voor u doen. Een schrijnwerkerij houdt zich namelijk bezig met alle afwerkingen binnen uw huis. Dit betekent dus dat u voor bijna alle klussen binnen uw huis een binnenschrijnwerker kunt in huren. Er zijn verschillende vormen van binnenschrijnwerk. Een binnenschrijnwerker verzorgt het maken van onder andere binnendeuren, maatmeubilair, plafond, maar ook het renoveren van keukens en trappen valt onder binnenschrijnwerk. Hieronder worden de genoemde werkzaamheden die onder de branche binnenschrijnwerk vallen kort toegelicht. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Binnendeuren

Binnendeuren

Een deur is niet zomaar een deur. Er zijn ontzettend veel soorten binnendeuren met allerlei verschillende functionaliteiten. Er zijn dan ook een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als het gaat om het kiezen van nieuwe binnendeuren. Denk allereerst aan de draairichting van de deur. Deze is altijd afhankelijk van de ruimte en de plaatsing van het deurgat en de meubels. U kunt uiteraard ook kiezen voor schuifdeuren, wat ruimte besparend is. Een schuifdeur is tegenwoordig ook ontzettend populair omdat het een moderne uitstraling geeft aan uw woning. Vraag u zelf daarnaast ook af of isolatie in de deur nodig is. Als dit het geval is kunt u het beste kiezen voor houten binnendeuren. Verder moet natuurlijk kiezen welke stijl het beste bij u en uw woning past.

Kasten op maat

Kasten op maat

Een binnenschrijnwerker houdt zich ook bezig met het op maat maken van meubilair. Zo kunnen zij dus ook kasten op maat maken. Een kast in de hal, de berging of in de woonkamer zijn echte blikvangers. Een kast naar uw wens laten maken geeft u het voordeel dat u kunt kiezen uit diverse materialen, deuren, indelingen en mogelijkheden. In overleg met een schrijnwerker kunt u zelf bepalen hoe uw kast er uit moeten komen te zien. Het passend laten maken van een kast zorgt voor een uniek element in uw woning die altijd past bij uw eigen huidige interieur. Een specialist in binnenschrijnwerk biedt dus altijd een oplossing op het gebied van het perfecte meubilair! Neem gerust contact met ons op, wij nemen de mogelijkheden met u door.

Plafond renoveren

Plafond renoveren

Een verlaagd plafond verbetert onder andere de akoestiek van een ruimte. Daarnaast is een verlaagd of vals plafond ideaal om een ruimte goed te isoleren tegen warmte en kou. Dit betekent dan ook dat het u geld bespaart op de stookkosten. Het verlagen van een plafond is ook één van de vormen die schrijnwerkerij u uit handen neemt. Een verlaagd plafond wordt gemonteerd aan de zijmuren en het bestaande plafond. Allereerst wordt er dan een nieuwe draagconstructie gemaakt (bijvoorbeeld van hout of metaal). Leidingen en isolatie worden tussen de oude en de nieuwe constructie aangebracht. Als de constructie is weg gewerkt kan de afwerking geplaatst worden. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van gipsplaten, maar ook houten planchetten of PVC latten zijn mogelijkheden.

Traprenovatie hout

Traprenovatie

Er zijn verschillende vormen van traprenovatie. De meeste gebruikte en snelste methode van een traprenovatie is de bestaande treden bekleden met valse treden. Dit wordt ook wel het trede-over-trede principe genoemd. Overzettreden kunt u zelf plaatsen, want deze zijn bijna in elke doe-het-zelfzaak te vinden. Een tweede vorm van traprenovatie is de vorm waarbij het oorspronkelijke karakter wordt behouden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe verf. Verder geeft het vervangen van trapleuning ook een geheel andere uitstraling van uw trap. Dit is misschien maar een kleine traprenovatie, maar het geeft wel direct een geheel ander uitzicht. Ook het uitvoeren van een traprenovatie valt onder het binnenschrijnwerk. Dit betekent dan ook dat u het renoveren van een trap over kunt laten aan een binnenschrijnwerker!

Keukens

Keukens

De aan ons gelieerde specialisten verzorgen het hele traject, van ontwerp tot realisatie. Daarnaast is het mogelijk om onderdelen van keuken aan te laten pakken. Schakel gerust een schrijnwerkerij in voor uw keukenrenovatie. Een schrijnwerker kan bijvoorbeeld kastdeuren op maat maken, nieuwe werkbladen naar keuze plaatsen, wasbakken en kranen vervangen of schuifdeuren plaatsen in uw huidige kasten. Het is uiteraard begrijpelijk dat u naar een aantal jaren wellicht uitgekeken bent op uw huidige keuken. Met maar een kleine renovatie binnen uw keuken kunt u uw keuken weer laten stralen. Een schrijnwerker kan u adviseren wat betreft het opfrissen van uw keuken.

Meubels op maat

Meubels op maat

U loopt al dagen door de meubelwinkels, maar komt tot de conclusie dat uw gewenste meubelstuk gewoon niet bestaat. Gelukkig bestaat de schrijnwerkerij! De vakmannen uit de binnenschrijnwerk branche kunnen namelijk ook verschillende meubels op maat maken. Dit betekent dus dat uw gewenste meubelstuk wel bestaat. Een schrijnwerker kan u helpen bij het uitwerken van uw idee. Ook als u optimaal gebruik wilt maken van uw ruimte in uw woning, kunt u het beste kiezen voor het op maat maken van meubels. Als u een meubelstuk op maat laat maken heeft u vaak een tal mogelijkheden als het gaat om materiaalsoort, afwerkingen en prijzen.

Binnenschrijnwerk prijzen

Vrijblijvende offertes aanvragen

Zoals u nu wel hebt begrepen na het lezen van de tekst, een schrijnwerker kan bijna alles! Alle klussen die u binnen het huis heeft, van binnendeuren tot aan het verlagen van een plafond, vallen onder de term binnenschrijnwerk. Een deel van de klussen kunt u uiteraard ook zelf uit voeren, maar een binnenschrijnwerker weet natuurlijk exact wat hij moet doen door zijn jarenlange ervaring. De prijzen van schrijnwerkerij zijn ontzettend verschillend, omdat elk schrijnwerk anders is. Het is daarom ook niet mogelijk om van te voren de prijzen aan te geven. U kunt natuurlijk wel altijd een vrijblijvende offertes aanvragen om inzicht te krijgen in de prijzen van de schrijnwerkerij. Er is altijd een schrijnwerker bij uw in de buurt die u graag komt adviseren of helpen!