Kasten op maat

Vergelijk offertes van schrijnwerkers en bespaar tot 40% op de kosten van de klus!

Kosteloos offertes aanvragen

Kasten op maat

Elke woning en elk interieur is anders. Maatkasten zijn de ideale oplossing om alle ruimtes in uw woning optimaal te benutten. Het is mogelijk om zelf uw kast te ontwerpen en deze vervolgens op maat te laten maken door een schrijnwerker. Bent u opzoek naar een schrijnwerker die u kan helpen bij het ontwerpen van nieuwe maatkasten? Bij Matisco zit u goed! Matisco is een netwerk van erkende schrijnwerkers met vele jaren ervaring. Bij ons vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend offertes aan. Door ze met elkaar te vergelijken kunt u altijd de schrijnwerker met de beste voorwaarden en de laagste prijs kiezen.

maatkasten

Van ontwerp tot realisatie

Bij meubelwinkels hebt u vaak alleen de keuze uit standaard kasten. Het is echter heel begrijpelijk dat u uw eigen ideeën in een kast wilt verwerken. Elk huis is immers anders. Wij helpen u bij het ontwerpen van de maatkasten van uw dromen. Wij adviseren u graag over de materiaalkeuze en uitvoering. U bepaalt zelf de indeling van de kasten. Het is realiseerbaar om maatkasten volledig aan uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Dankzij de combinatie van uw wensen en ideeën en onze vakkennis en ervaring creëren wij een prachtige, op maat gemaakte kast. Voordat u het weet geniet u van uw nieuwe boeken-, slaapkamer- of kleerkast.

inbouwkasten

Inbouwkasten

Als u de ruimte in uw kamer efficiënt wilt benutten dan is een inbouwkast wellicht uw beste keuze. inbouwkasten worden in/tegen de muur gebouwd. Dit zorgt ervoor dat de kast onderdeel wordt van de muur waardoor deze geen extra ruimte inneemt. Inbouwkasten op maat kunt u helemaal aanpassen aan uw interieur, woonstijl en wensen. Inbouwkasten kunt u kwijt in vele verschillende ruimtes. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met behulp van inbouwkasten een inloopkast te maken. Of wat dacht u van inbouwkasten in een hoek van een kamer of op de zolder? Ook het creëren van inbouwkasten bij schuine wanden is geen probleem.

kasten onp maat

Boekenkasten

Een boekenkast in uw studeerkamer of woonkamer staat erg mooi. Het is soms echter lastig om een boekenkast te vinden die precies aan uw eisen en verwachtingen voldoet. Het is uiteraard mogelijk om een boekenkast op maat te laten maken. De hoogte, diepte, de grootte van de vakken, de constructie, de kleur en de indeling van de maatkasten, u bepaalt het allemaal zelf. Zeer populair is een kamerhoge boekenkast. Het ziet er mooi uit wanneer u een gehele wand in een kamer van een boekenkast voorziet. Of wat dacht u van een boekenkast en tv-meubel in één? Er is van alles denkbaar. Bij maatwerk is alles mogelijk.

kasten op maat maken

Slaapkamerkasten

Een slaapkamerkast is onmisbaar om uw kamer net en ordelijk te houden. Erg mooi is een slaapkamerkast met schuifdeuren. Het aanbrengen van spiegels op de schuifdeurkasten is een optie. Hierdoor zal uw kamer optisch groter lijken. Bovendien is een spiegel in uw slaapkamer zeer handig. Een slaapkamerkast is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Zo is het mogelijk om enkel en alleen een slaapkamerkast voor uw kleding op maat te laten maken. Het is echter tevens denkbaar om een dressoirkast voor aan het uiteinde van uw bed op maat te maken. Deze is ideaal om extra dekens en kussens in op te bergen. Nachtkastjes op maat zijn tevens een optie.

kleerkasten

Kleerkasten

Kleerkasten zijn waarschijnlijk de meest gebruikte kasten in uw woning. Iedereen heeft een andere voorkeur op het gebied van kleerkasten. De ene persoon vindt het fijn om genoeg ruimte te hebben om kleding op te hangen, anderen hebben liever voldoende lades. Het is daarom een goed idee om kleerkasten op maat te laten maken zodat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Hebt u een kleine dressing? Ook dan is een kledingkast op maat de juiste keuze. Ontwerp de kleerkasten in de gewenste diepte en voeg schuifdeuren toe. Ook erg leuk en handig bij een kledingkast is het toevoegen van verlichting. Zo stelt u tevens in het donker de perfecte outfit samen.

Bibliotheekkast

Voor boekenliefhebbers is een op maat gemaakte bibliotheekkast onmisbaar. Bibliotheekkasten zijn in vele verschillende uitvoeringen op maat te maken. Maatkasten bepalen grotendeels de sfeer in uw bibliotheek. Houdt u meer van landelijk of van modern? U kunt maatkasten helemaal aan uw interieur aanpassen. Een open bibliotheekkast, een bibliotheekkast met dichte deuren of met glas zodat uw boeken toch zichtbaar blijven. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook bij een bibliotheekkast is het zeer leuk om verlichting toe te voegen, zodat u tevens ’s avonds uw boeken ziet staan. Wilt u een bibliotheekkast tot aan het plafond? Dankzij een trap geraakt u eenvoudig bij de bovenste plank.

Kastdeuren op maat maken

Naast kasten is het uiteraard realiseerbaar om kastdeuren op maat te laten maken. Bijna alle kasten hebben kastdeuren. Kastdeuren zijn van grote invloed op uw interieur. Er is een ruim aanbod aan soorten kastdeuren verkrijgbaar voor uw kasten. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit schuifdeuren of draaideuren. In meervlaksdeuren combineert u meerdere materialen in één kastdeur zoals glas en hout. Het maken van kastdeuren voor kasten tegen een schuine wand is ook geen probleem. Bij een slaapkamerkast zijn zachtsluitende kastdeuren ideaal. Dankzij deze kastdeuren maakt u ’s ochtends vroeg zo weinig mogelijk lawaai wanneer u iets uit één van uw kasten pakt.

Prijzen

Het grootste gedeelte van de kasten is erg betaalbaar. De prijzen van maatkasten hangen echter af van verschillende factoren. De grootte, de gebruikte materialen en andere wensen zoals de indeling kunnen de prijs van maatkasten beïnvloeden. Bij een normale kast zal de prijs lager liggen dan bij een kast aangepast aan schuine wanden. Daarnaast zorgen accessoires zoals spiegels op de schuifdeuren en verlichting in de kasten ervoor dat de prijs omhoog gaat. Zoals u begrijpt hangt de prijs erg af van uw persoonlijke wensen en ontwerpen. Het is lastig om aan te geven wat de exacte prijs van maatkasten is. Voor een prijsindicatie kunt u daarom het beste offertes aanvragen.

boekenkast
schrijnwerker

Vrijblijvende offertes aanvragen

Elke woning heeft kasten nodig. Om optimaal alle ruimte in uw woning te benutten is het belangrijk dat de kasten goed passen. Wilt u uw eigen maatkasten ontwerpen? En bent u opzoek naar een schrijnwerker die u daarbij kan helpen? U bent bij ons aan het juiste adres! Matisco is een netwerk van erkende en ervaren schrijnwerkers. Bij ons vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Door ze met elkaar te vergelijken kunt u altijd de schrijnwerker met de beste voorwaarden en de laagste prijs kiezen. Onze schrijnwerker helpt u graag bij het creëren van de kasten van uw dromen!