Schrijnwerkers uit Antwerpen: vakwerk tegen scherpe prijzen!

Ruim 20 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenschrijnwerken. Netwerk van vakmannen!

Schrijnwerker Antwerpen

Schrijnwerker Antwerpen

Er zijn in en om huis veel onderdelen van hout. Voor het herstellen, onderhouden en vervaardigen van deze houten producten, kunt u het beste een erkend schrijnwerker inschakelen. Bij Matisco helpen wij u met alle plezier aan het vinden van een professionele schrijnwerkerij uit de regio Antwerpen, die u van dienst kan zijn bij al het houtwerk bij u thuis. De schrijnwerkers die zich bij ons netwerk hebben aangesloten kunnen u onder andere ondersteunen bij het binnenschrijnwerk, het buitenschrijnwerk, en het maken van ramen, deuren, dakkapellen, trappen, trapbekleding, wandbekleding en plafonds. Vul ons contactformulier in om meerdere vrijblijvende offertes te ontvangen van schrijnwerkers uit uw regio. U kunt deze prijsopgaven zelf vergelijken op prijs en aanbod.

Schrijnwerk op maat

Er bestaan veel soorten schrijnwerk die in diverse standaardafmetingen worden geleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ramen, deuren, wandbekleding, trappen en trapbekleding maar ook aan kasten en gevelbekleding die bij veel woningen dezelfde afmetingen moeten hebben. Het is echter bij menig schrijnwerkerij ook mogelijk om binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk op maat te bestellen. Een schrijnwerker of timmerman uit ons netwerk zal dan bij u langs komen om uw wensen en voorwaarden te bespreken, en maakt vervolgens het gewenste product tegen aantrekkelijke prijzen.

Besparen door het vergelijken van offertes

Bent u op zoek naar een schrijnwerkerij uit Antwerpen voor uw schrijnwerk? Of u nu uw ramen of deuren wilt laten vervangen of op zoek bent naar wandbekleding of gevelbekleding: als u ons contactformulier invult, krijgt u zo snel mogelijk meerdere offertes (max. 5) toegestuurd van schrijnwerkers uit uw regio. Deze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Doordat u de prijsopgaven heeft van verschillende schrijnwerkers kunt u zelf vergelijken op prijs en aanbod. Zo kiest u zelf de schrijnwerkerij die het best bij u past en heeft u de beste service en de laagste prijs.

Offertes aanvragen

Let op! Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u een mail. Voordat de aanvraag wordt doorgezet, dient u uw e-mailadres te verifiëren. Niets ontvangen? Check dan uw spamfolder.Buitenschrijnwerk Antwerpen

Buitenschrijnwerk

Het buitenschrijnwerk bevindt zich, zoals de naam al suggereert, aan de buitenzijde van uw woning in Antwerpen. Bijvoorbeeld de gevelbekleding. Het buitenschrijnwerk dient minimaal eens in de vijf jaar worden geschuurd en geverfd om te voorkomen dat er problemen ontstaan zoals vochtschade of houtrot. Hebt u geen tijd of mogelijkheid om zelf het buitenschrijnwerk te beschermen tegen de invloeden van weer en wind? Laat dan een schrijnwerker of timmerman van een schrijnwerkerij uit ons netwerk het schrijnwerk bijwerken.

Binnenschrijnwerk Antwerpen

Binnenschrijnwerk

Zoals gezegd bestaat er buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk. Onder het binnenschrijnwerk vallen vele verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan deuren, plafonds, meubels en keukenonderdelen. Ook trappen of trapbekleding worden tot het binnenschrijnwerk gerekend. Wilt u graag het binnenschrijnwerk aanpakken? Dan raden wij aan de mogelijkheden te onderzoeken die binnen uw budget vallen. Het is bijvoorbeeld een optie om het schrijnwerk enkel te laten verven door een schrijnwerker. Het is echter ook mogelijk om een deel van het binnenschrijnwerk te laten vervangen door een timmerman.

Schrijnwerkerij Antwerpen

Plafonds

Het maken en installeren van plafonds is een kunst op zicht. Het is daarom aan te raden om bij dit schrijnwerk altijd de diensten van schrijnwerkers van een erkend schrijnwerkerij in te schakelen. Tegenwoordig wordt het plafond vaak gemaakt van kalk of gips, maar een plafond van hout geeft een woning veel sfeer. Vooral bij oudere woningen past een plafond van hout goed in de stijl van de woning. Het voordeel is dat het volledig naar uw eigen stijl afgewerkt wordt.

Vloeren Antwerpen

Vloeren

Het plaatsen van houten vloeren behoort tot het binnenschrijnwerk. Wilt u houten vloeren, dan bent u tevens aan het juiste adres bij een schrijnwerkerij uit ons netwerk. De schrijnwerkers van een erkend schrijnwerkerij kunnen ervoor zorgen dat binnen korte tijd uw hele benedenverdieping van houten vloeren is voorzien. Het voordeel van deze vloeren is de warme uitstraling die het biedt. Ook de lage onderhoudskosten en de eenvoudige reiniging, zijn positieve kanten van het laten plaatsen van houten vloeren.

Deuren Antwerpen

Deuren

Een groot aantal deuren en deurprofielen wordt eveneens van hout gemaakt. Deuren kunnen zowel als binnenschrijnwerk als buitenschrijnwerk beschouwd worden, afhankelijk van de locatie van de deuren. Bent u op zoek naar deuren in Antwerpen? Dan bent u op de juiste plek terecht gekomen. De schrijnwerkers uit ons netwerk hebben een ruime ervaring met het produceren van deuren en ramen en zullen deze dan ook snel en vakkundig naar uw wensen maken. Deuren van hout isoleren uitstekend en één van de voordelen van houten deuren is het feit dat u deze gemakkelijk kunt verven.

Ramen

Ramen

Naast de deuren hoort ook het vervangen of herstellen van ramen zowel tot het binnenschrijnwerk als het buitenschrijnwerk. De schrijnwerkers uit Antwerpen die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben een ruime ervaring en kunnen uw ramen vervangen of herstellen. Hoewel de meeste ramen tegenwoordig van kunststof worden gemaakt, zijn ramen van hout tevens een goede keuze. Deze ramen bieden een uitstekende isolatiewaarde en de ramen zijn goed bestand tegen weer en wind. Een schrijnwerkerij uit ons netwerk kan u voorzien van meer informatie over het vervangen van uw ramen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze schrijnwerkers voeren jaarlijks voor vele klanten schrijnwerken uit.

Schrijnwerker offertes
Trappen Antwerpen

Trappen

Bent u op zoek naar een schrijnwerkerij in Antwerpen om u te helpen bij het herstellen of maken van trappen? Ook voor dit schrijnwerk hoeft u niet verder te zoeken. De schrijnwerkers die zich bij ons hebben aangesloten zijn u met alle plezier van dienst. Zij maken onder andere trappen in een rechte lijn, maar ook wenteltrappen en andere trapsoorten kunnen geplaatst worden. Met betonnen trappen weet een schrijnwerker of timmerman ook raad. Deze trappen zijn een goede basis voor trapbekleding van hout. Met deze trapbekleding krijgt uw trap een warme uitstraling.

Trapbekleding

Trapbekleding

Wie een woning of bedrijfspand laat verbouwen heeft vaak een vaststaand budget. Wilt u wel graag houten trappen in het pand, maar hebt u geen idee of u hiervoor over voldoende budget beschikt? Overweeg dan om eerst betonnen trappen zonder trapbekleding te laten plaatsen. Hebt u aan het eind van de klus nog geld over voor trapbekleding, dan kan een timmerman speciale trapbekleding van hout bevestigen in één van de vele beschikbare soorten hout. Zo kunnen wij onder andere tropisch hardhout gebruiken voor het maken van een trapbekleding.

Kasten Antwerpen

Kasten

Veel van onze klanten uit Antwerpen vergeten dat wij naast het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan het binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk vele andere klussen afhandelen. Een voorbeeld van het schrijnwerk dat wij leveren is het vervaardigen van kasten. De medewerkers van een erkend schrijnwerkerij maken vakkundig en snel kasten in alle maten en vormen. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste afmetingen doorgeven, en de schrijnwerker of timmerman stuurt u dan spoedig een mogelijk ontwerp toe.

Keukens Antwerpen

Keukens

Een schrijnwerker uit ons netwerk kan u tevens van ondersteunen bij het renoveren van de keuken. Het renoveren van keukens is schrijnwerk dat vaak veel tijd in beslag neemt. Door de renovatie over te laten aan een timmerman uit Antwerpen verkort u deze tijd aanzienlijk, en profiteert u snel van een uitstekend wooncomfort. Wilt u weten wat de schrijnwerkers uit ons netwerk voor u kunnen betekenen en de prijzen die hierbij komen kijken? Vul dan ons contactformulier in.

Venstertabletten

Venstertabletten

Venstertabletten zijn niet gebruikelijk bij vele woningen in Antwerpen, toch kunnen venstertabletten uw wooncomfort verhogen. Met extra brede venstertabletten creëert u bijvoorbeeld een heerlijke plek om te zitten of een boek te lezen. Daarnaast zijn venstertabletten een prima oplossing om meer planten in uw woning te kunnen zetten. Ook venstertabletten kunnen door een timmerman volledig naar uw wensen aangepast worden. Alle venstertabletten die geleverd worden door een aangesloten schrijnwerkerij zijn UV bestendig.

Meubels op maat Antwerpen

Meubels op maat

Bent u op zoek naar nieuwe meubels en stelt u hoge eisen aan het materiaal en de vormgeving? Overweeg dan om meubels te laten maken. Zo hebt u zelf volledig de hand in de vormgeving en het soort hout die voor de meubels gebruikt worden. Daarbij bent u er zeker van dat uw meubels op de beoogde plek passen. Als u een aangesloten schrijnwerkerij uit Antwerpen inschakelt, kunnen wij u garanderen dat uw meubels een hoogwaardige kwaliteit krijgen die jarenlang mee zullen gaan.

Houten wandbekleding

Houten wandbekleding

Een muur of plafond van hout geeft uw woonruimte een bepaalde, authentieke sfeer. Het is hiervoor niet nodig om het hele plafond of muur te vervangen, dit resultaat bereikt u al met behulp van speciale houten wandbekleding. Door de wandbekleding of plafondpanelen te bevestigen, creëert u al snel het gevoel alsof u in een chalet in Zwitserland zit. Er bestaan diverse soorten en maten houten wandbekleding, zo bieden wij wandbekleding met een hedendaags tintje, of gewoon puur natuur.

Houten gevelbekleding Antwerpen

Houten gevelbekleding

Steeds meer klanten uit Antwerpen kiezen ervoor om hun gevel te isoleren. Gevelisolatie verlaagt de energiekosten en verhoogt het woongemak. Wanneer u een gevelisolatie toepast, heeft u tevens nieuwe gevelbekleding nodig. Het vervangen van gevelbekleding hoort tot het buitenschrijnwerk, en kan een timmerman uit ons netwerk uitvoeren. Gevelbekleding heeft als voordeel dat er zowel hard als zacht isolatiemateriaal onder kan worden geplaatst. Een schrijnwerker uit ons netwerk kan u adviseren over uw gevelbekleding.

dressing Antwerpen

Vestiairekasten

Bent u de rommel en chaos van jassen en schoenen in uw hal zat? Overweeg dan eens om een vestiairekasten te plaatsen. Een schrijnwerker kan vestiairekasten maken en plaatsen zodat u geen ruimte verliest. De ruimte onder trappen is bij uitstek geschikt om vestiairekasten te zetten. Dankzij vestiairekasten benut u de ruimte die anders ongebruikt blijft. Uw hal oogt een stuk groter en de rommel is uit het zicht. Wilt u schuifdeuren of liever een draaideur? De schrijnwerkers maken de vestiairekasten volledig naar uw wensen.

Dressing op maat

Een inloopkast of dressing maakt uw slaapkamer compleet. Een aangesloten timmerman maakt schrijnwerk als uw dressing volledig op maat. Een dressing moet vooral praktisch ingedeeld worden en moet voldoende ruimte hebben zodat u al uw kleding en accessoires kwijt kunt. Een timmerman kan u adviseren over de indeling van uw dressing en samen ontwerpt u een dressing waar u jarenlang van kunt genieten. U heeft zelf de keuze over onder meer de stijl en het materiaal.

Zolderinrichting

Met de juiste zolderinrichting verandert uw zolder in een extra kamer in plaats van een opbergplaats. Bent u niet handig genoeg om zelf de zonderinrichting te veranderen? Schakel dan een schrijnwerker uit Antwerpen in. De timmerman denkt met u mee en adviseert u over het juiste materiaal en de afwerking van het schrijnwerk. De schrijnwerker werkt het schuine dak af en plaatst de op maat gemaakte kasten onder uw schuine dak. Zo heeft u genoeg bergruimte maar kunt u ook genieten van een ruimtelijke slaapkamer of rustig kantoor.

Horeca- en winkelinrichting

Een horeca- of winkelpand moet voorzien zijn van voldoende kastruimte. Het is verstandig om een schrijnwerkerij in te huren als u een winkelinrichting wenst die strak afgewerkt is. De schrijnwerker of timmerman meet uw volledige pand uit en maakt een ontwerp. Hij kan u tevens adviseren over welke materialen u wilt gebruiken voor de winkelinrichting. Wilt u niet onnodig ruimte verliezen aan te grote kasten of meubilair dat niet past? De schrijnwerker houdt ook rekening met de praktische inrichting en zal de ontwerpen hierop aanpassen.

zolderinrichting schrijnwerker

Hout zandstralen

Een oudere woning heeft vaak mooie houten elementen. Om deze goed te kunnen herstellen is het mogelijk om de elementen te zandstralen. Dit is mogelijk op trappen, balustrades en zelfs houten meubelen. Dankzij het zandstralen krijgen de houten meubels of elementen hun oorspronkelijke, blanke houtstructuur. Het grote voordeel van zandstralen is dat het veel sneller gedaan is dan wanneer u gaat schuren. Daarbij kost het minder energie. Zandstralen klinkt eenvoudig, maar het is toch aangeraden om een ervaren schrijnwerker uit Antwerpen in te schakelen voor dit schrijnwerk.

Veranda

Heeft u al eens overwogen om een schrijnwerkerij uit Antwerpen in te schakelen om een veranda te maken? Tegenwoordig is een veranda zoveel meer dan vroeger. Door de betere isolatie van het schrijnwerk kunt u het hele jaar genieten van uw veranda. Dankzij het gebruik van de vele ramen is een veranda een verlengstuk van uw woning en tuin. Een schrijnwerker kan het buitenschrijnwerk van een veranda op zich nemen. Ook de veranda wordt volledig naar uw wensen gemaakt.

Schrijnwerken Antwerpen

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u weten wat het herstellen van uw binnenschrijnwerk of buitenschrijnwerk kost? Hebt u een vraag over de mogelijkheden bij het vervangen van deuren en ramen door een schrijnwerkerij uit Antwerpen? Of bent u benieuwd naar het verschil in kosten tussen diverse soorten trappen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u meerdere offertes krijgt van schrijnwerkers uit Antwerpen. Op deze manier kunt u zelf de verschillende schrijnwerkerijen met elkaar vergelijken en kunt u de schrijnwerkerij kiezen die het best bij u past.