schrijnwerker leads

Meer omzet met schrijnwerker leads

Als een klant op zoek is naar een schrijnwerkerij, dan zoekt hij of zij eigenlijk altijd online. Tegenwoordig is het aanbod aan schrijnwerkers echter groot, dus als u online nieuwe klanten wilt werven, zult u goed zichtbaar moeten zijn. Het goed vindbaar maken van uw website kost echter veel tijd en geld, terwijl u zich waarschijnlijk liever met uw vak bezighoudt. Wij kunnen u helpen met het werven van nieuwe klanten. Doordat onze websites hoog scoren in de zoekmachines krijgen wij dagelijks offerteaanvragen voor schrijnwerkers binnen. Deze offerteaanvragen kunt u bij ons inkopen. Bent u benieuwd hoe u uw omzet kan verhogen dankzij het kopen van aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug met de details.

Wat zijn leads?

Onze medewerkers werken dagelijks aan het verbeteren van de vindbaarheid van onze websites. Op deze websites kunnen klanten een offerteaanvraag doen. Een dergelijke aanvraag noemen wij een schrijnwerker lead en is niets meer of minder dan een mogelijkheid voor u om nieuwe klanten te werven. Wij sturen de lead naar u toe, en u stuurt de potentiële klant vervolgens een offerte of maakt meteen een afspraak. Besluit u om schrijnwerker leads te kopen? Dan nemen wij in feite een deel van uw acquisitie op ons.

Hoe werkt het kopen van schrijnwerker leads?

Laat ons uw potentiële nieuwe klanten voor u werven door het kopen van offerteaanvragen. Het werkt als volgt. Doordat de klant onze websites goed kan vinden krijgen wij dagelijks offerteaanvragen binnen. Deze schrijnwerker leads worden gefilterd en doorgestuurd naar uw bedrijf zodat u de mogelijkheid hebt om te reageren op de potentiële klant. In overleg is een hoop mogelijk. Zo kunt u de schrijnwerker leads ook exclusief naar uw bedrijf doorgestuurd krijgen.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Betalen per lead

Als u overgaat tot het kopen van schrijnwerker leads, dan betaalt u per lead. Krijgt u geen lead binnen? Dan betaalt u hier ook niet voor. Hierdoor zitten er, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het adverteren in kranten, geen risico’s verbonden aan het kopen van leads. U betaalt immers voor iets wat u meteen iets oplevert. Wilt u nieuwe klanten werven dankzij het kopen van schrijnwerker leads en bent u nieuwsgierig naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

Bedrijf aanmelden

Direct uw omzet verhogen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Welke specialisaties beheerst u?
SchrijnwerkenDakkapellen

leads kopen

Controle op kwaliteit

U investeert een vast bedrag per binnengekomen lead. Dan wilt u natuurlijk wel dat elke lead van goede kwaliteit is! Omdat elke lead die bij ons binnenkomt eerst langs ons servicecentrum gaat wordt elke lead gefilterd. Zo garanderen wij dat u alleen kwalitatief goede aanvragen binnen krijgt. Als er toch een lead bij u binnenkomt waar u niet tevreden over bent, dan kunt u deze eenvoudig reclameren. Doordat de schrijnwerker leads gefilterd worden, kunnen wij ook selectief zijn in de aanvragen die wij doorzetten.

Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u niet onnodig veel tijd en geld kwijt zijn aan het werven van nieuwe klanten? Geef een deel van uw acquisitie dan uit handen. Dankzij het kopen van schrijnwerker leads kunt u zich bezig blijven houden met uw vak en bent u geen geld meer kwijt aan kostbare advertenties. Bent u geïnteresseerd in het kopen van aanvragen? Als u contact met ons opneemt zullen we u zo snel mogelijk terugbellen om alle details te bespreken.